Księgarnia internetowa "mm"
Wartościowe książki Bezpieczne zakupy Bardzo niskie ceny i duże rabaty Wysyłka w 24 h i szybka dostawa Koszty dostawy od 5,50 zł
Szukaj:
Strona główna > OPINIE O KSIĘGARNI
Płatności
Przelewy24
Szybkie i bezpieczne płatności w księgarni obsługuje system Przelewy24
Szukaj
Słowa kluczowe:

Cena:
,
Kategoria:


Wyszukiwanie zaawansowane

Wydawcy
OPINIE O KSIĘGARNI
Opinie wystawione przez naszych Klientów w serwisie sklepy24.pl:

Dominik rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 410750 z 26.04.2017

Tematyka oferowanych ksiazek, korzystne ceny, szybka i solidna obsluga. Jestem bardzo zadowolony.
zakupy: ksiazki; kwiecień 2017
plusy: tematyka i ceny
minusy: nie mam zdania


Marek rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 408894 z 01.04.2017

Ciekawa oferta - tych książek nie widziałem w innych księgarniach.
zakupy: książki; marzec 2017
plusy: asortyment
minusy: do tej pory nie wystąpiły wady


Maria rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 404078 z 25.01.2017

Wybrałam ten sklep, bo oferował książkę, której nie znalazłam w ofercie innych księgarni. Jestem zaskoczona szybkim dostarczeniem przesyłki. Wszystko odbyło się sprawnie ,profesjonalnie .Książka dotarła dobrze zapakowana, W przyszłości chętnie ponownie skorzystam z usługi tej ksiegarni
zakupy: Nadużycie rozumu -Fredrich von Hayek; styczeń 2017
plusy: Łatwosć zamawiania,szybka dostawa
minusy: Nie zauważyłam


Justa rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 398342 z 21.11.2016

O pierwszym zakupie w Księgarni-mm.pl zadecydowała dostępność szukanych pozycji oraz atrakcyjna cena zakupu. Po zrealizowaniu transakcji mogę pochwalić sprzedawcę za solidność i terminowość. Książki zostały przygotowane do wysyłki z wielką dbałością i należnym im szacunkiem, co bardzo doceniam. Udzielony rabat na przyszłe zakupy również pozostawia miłe wrażenie. Polecam!
zakupy: Śpiewnik Liturgiczny Niepojęta Trójco. tom I i II; październik 2016
plusy: ceny, rzetelność, terminowość,
minusy: funkcjonalność i szata graficzna strony internetowej


Guntra rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 395386 z 16.10.2016

Wybór był zupełnie przypadkowy, znalazłam tu szukaną książkę. Jestem zadowolona. Szybka i jakościowa realizacja i dostawa.Dziękuję
zakupy: książki; październik 2016
plusy: prosta obsługa, stosunkowo tanio
minusy: nie zauważyłam wad


Helena rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 392842 z 11.09.2016

Wybrałam tę księgarnię, gdyż została polecona przez znajomych. Jesteście rewelacyjni - poprosiłam o konkretny termin dostawy, bo książkę kupiłam na prezent Urodzinowy mojej Mamy i wszystko wyszło wspaniale. :) Jestem Wam ogromnie wdzięczna i nie raz skorzystam z zakupów u Was.
zakupy: Losy Pasierbów - aut. Florian Czarnyszewicz; wrzesień 2016
plusy: pięknie wydane książki oraz uwzględnianie próśb klientów
minusy: żadnych


lidia rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 391586 z 24.08.2016

szukałam książki przez internet i wybrałam losowo dostawcę
zakupy: msz polski czy antypolski; sierpień 2016
plusy: szybko i rzetelnie
minusy: brak


Marek rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 390298 z 05.08.2016

Z powodu bogatej oferty i sprawnej obsługi.
zakupy: Wydawnictwa z zakresu historii i dziejów duchowości; sierpień 2016
plusy: Rzetelność
minusy: Nie mam uwag


Ilona rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 390198 z 04.08.2016

Wybrałam ten sklep, ponieważ oferował poszukiwane przeze mnie w Internecie wydawnictwo. Przesyłkę otrzymałam w rekordowym tempie. W poniedziałek późnym wieczorem dokonałam wpłaty, w środę w południe książeczkę trzymałam już w ręce. Niebywałe. Dziękuję bardzo! Ponadto - co dla mnie istotne - została tak zapakowana, że listonosz mógł ją zmieścić w skrzynce pocztowej. A zdarzyło mi się w innej księgarni wysyłkowej, że niedużą przesyłkę w trosce o jej bezpieczeństwo zapakowano w tak duże opakowanie, że nie zmieściło się w skrzynce, listonosz zostawił awizo. A ja po powrocie z 15 dniowego wyjazdu pędziłam na pocztę, żeby dowiedzieć się, że ... przesyłkę właśnie odesłano. Już nie mówiąc o tym, że przesyłkę zamawiałam odpowiednio wcześniej, ale nie doszła w ciągu tygodnia! A ja musiałam wyjechać... Brawo dla Księgarni mm!

zakupy: ", Przejść przez Bramy Miłosierdzia", Modlitewnik Pielgrz; sierpień 2016
plusy: Terminowość, kontakt mailowy z klientem
minusy: Nie znajduję wad


Kazimierz rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 386090 z 16.06.2016

Interesujące książki w dobrej cenie. I dostałem gratisa!
zakupy: Między synagogą a kościołem. Dzieje św. Pawła - ks. Waldemar Chr; czerwiec 2016
plusy: Ciekawe książki w dobrej cenie
minusy: Hm... wybór książek mógłby być większy


Piotr rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 385454 z 10.06.2016

Jak najbardziej spełnił oczekiwania i spełnia nadal Zawsze warto wracać do Księgarni mm Zawsze jest coś nowego i niezwykłego
zakupy: książki; czerwiec 2016
plusy: Miła i i sprawna obsługa super książki i nietylko
minusy: brak


halina rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 382890 z 17.05.2016

Szybko, sprawnie, bez żadnych komplikacji, książki solidnie zapakowane. Polecam
plusy: terminowość
minusy: brak


Kamil rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 382074 z 07.05.2016

Bo są interesujące pozycje, które są niedostępne w innych księgarniach. Jest tanio!
plusy: tania książka
minusy: Brak opłat przez Pay you albo inne formy.


ArturK rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 381574 z 02.05.2016

Księgarnia-mm.pl zdobyła dla mnie książkę obecnie praktycznie niedostępną. Pomimo, że nie było jej na składzie udało się ją sprowadzić. Indywidualne podejście do klienta i elastyczność to cechy księgarni, do której zawsze warto wracać.
plusy: Indywidualne opieka klienta. Bardzo dobry kontakt.
minusy: Brak płatności natychmiastowych


BOGUSIA rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 378042 z 30.03.2016

polecam, wszystko super
plusy: dobra cena
minusy: brak


Małgorzata rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 372090 z 05.02.2016

Sklep ma bogaty wybór, otrzymuję newsletter, dzięki któremu wiem jak wiele jest pozycji ciekawych, tak, że niesposób wszystkim się zainteresować praktycznie. Już kilkakrotnie zamawiałam książki i nigdy nie miałam żadnych problemów z przesyłkami. Sam portal jest czytelny i łatwy dla poszukiwań.
plusy: Zalety wymieniłam w notatce.
minusy: Nie pamiętam wad.


Aleksandra rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 370894 z 26.01.2016

Doskonała literatura w doskonałych cenach.
plusy: bogata oferta
minusy: brak


Barbara rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 369346 z 14.01.2016

Sklep spełnił moje oczekiwania. Szybka dostawa, książki solidnie zapakowane. Bardzo polecam!
plusy: duży wybór książek, miła obsługa i szybka dostawa
minusy: nie ma


Czarek rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 367110 z 22.12.2015

Tak, sklep spełnił moje wszystkie oczekiwania
plusy: szybkość, rzetelność
minusy: nie mam zastrzerzeń


Róża rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 357737 z 09.10.2015

Niskie koszty dostawy
plusy: fachowa obsługa
minusy: nie ma


MTK rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 356293 z 24.09.2015

Bo była tam pozycja książkowa, której właśnie poszukiwałam. Szybki i profesjonalny kontakt z klientem, szybka transakcja i dostawa. Polecam usługi tej Księgarni.
plusy: jak wyżej
minusy: nie zauważam wad


gosia rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 354977 z 11.09.2015

Tylko tu znalazłam interesującą mnie pozycję. Fantastyczny kontakt, błyskawiczna realizacja, polecam z całego serca.
plusy: sprawna obsługa, pięknie opakowany produkt
minusy: nic



Akzi rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 354909 z 10.09.2015

Szukalam książki i tutaj ją znalazłam w dobrej cenie. Realizacja błyskawiczna😉
plusy: Wszystko rewelacyjne
minusy: Brak uwag


Grazyna rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 354161 z 02.09.2015

Świetna księgarnia. Książki z przesyłką tańsze niż u wydawcy. Szybka dostawa.
plusy: szybkość wykonywania zamówienia, tani towar
minusy: nie ma wad


f.becla@ rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 353281 z 26.08.2015

Księgarnia posiada w sprzedaży bardzo duży asortyment pozycji, które mnie interesują.
plusy: duży wybór pozycji, kontakt
minusy: chyba nie ma


iglonek rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 350833 z 30.07.2015

Mieli książki gdzie indziej niedostępne. Jestem bardzo zadowolona z bezproblemowej transakcji, błyskawcznej wysyłki i rozsądnych kosztów transportu. Polecam!

Teresa z Krakowa rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 350457 z 27.07.2015

Konkurencyjne ceny, profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Polecam!

Ela rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 350077 z 23.07.2015

Warto korzystać z Księgarni -mm.pl ze względu na szeroką i wartościową tematycznie ofertę wydawniczą zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Obsługa uprzejma i terminowa.

Katarzyna rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 349849 z 21.07.2015

Skusiły mnie ceny śpiewników jakie musiałam zamówić, a później okazało się że ten sklep ma bardzo bogatą ofertę książek którymi ja się najbardziej zaczytuję. Będę wracać i wracać aż wszystko wyczytam!

Altobas rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 349321 z 16.07.2015

Bardzo dobra cena. Szybka przesyłka. Polecam!

Ligia rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 349077 z 15.07.2015

Sklep wybrałam po raz pierwszy, ale myślę, że nie ostatni

agucha rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 342781 z 18.05.2015

szybka, bezproblemowa transakcja. Znakomity kontakt

Wiktor rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 341453 z 06.05.2015

Bardzo duża oferta. Szybki zakup i szybka wysyłka. Towar w 100% identyczny jak na zdjęciach. Polecam.

Zbigniew rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 336573 z 25.03.2015

Jestem emerytem 70+ lat. Interesuję się historią Polski, pamiętnikami, wspomnieniami. No i oczywiście samodzielnym przygotowaniem zdrowej żywności. Tak że wyrób wędlin, wypieki są wspomagane pozycjami z Ksiegarnia-mm.pl O pozycjach na temat wiary nie piszę, jest to moja prywatna, intymna sprawa. Polecam wszystkim tą księgarnię, na pewno służy ona wzbogaceniu własnej osobowości. Emeryt Zbigniew.

Irena rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 334581 z 10.03.2015

Zamawiałam z niej pierwszy raz. Dostawa bardzo szybka i bez problemu, książki zabezpieczone folią z powietrzem. Polecam. Poza tym atrakcyjna cena dzięki rabatowi.

mol rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 334121 z 05.03.2015

Dobra cena książek i szybka realizacja zamówienia.

waldek rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 331957 z 18.02.2015

bardzo szybka, mila i sprawna obsluga.Tylko polecic

Małgorzata rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 73759 z 18.03.2011

Księgarnię mm wybrałam ponieważ mają bardzo przystępne ceny . Czas realizacji zamówienia jest bardzo szybki a po konsultacji telefonicznej stwierdziłam że obsługa jest miła i fachowa.

JANUSZ rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 67874 z 21.12.2010

Księgarnie mm wybrałem gdyż oferowała pozycję, która w innych księgarniach widniała jako niedostępna. Zamówienie zostało zrealizowane,poprzedzone kontaktem telefonicznym co zrobiło na mnie bardzo dobre wrażenie.

maniol rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 67756 z 20.12.2010

Bardzo dobry, sklep, fajne ceny, terminowa przesyłka, polecam!

Janek rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 64193 z 05.11.2010

Dobra cena. Książka była zapakowana w taki sposób, że nie uległa jakimkolwiek uszkodzeniom w trakcie transportu. Szybka realizacja. Mogę polecić tę Księgarnię innym Kupującym!

Derek rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 63325 z 21.10.2010

Ze względu na cenę i dostępność poszukiwanej książki

Irena rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 59813 z 27.08.2010

Wybrałam ta ksiegarnie , ponieważ były tam śpiewniki które od dawna chciałam mieć.Bardzo polecam wszystkim.

Łukasz rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 59467 z 20.08.2010

Jak najbardziej polecam . Atrakcyjne ceny, szybka realizacja. Ogólnie jeden wielki pozytyw.

AntoniBarganowsk rekomenduje Ksiegarnia-mm.pl
opinia nr 59078 z 12.08.2010

Wysoce profesjonalna obsługa + świetny kontakt mailowy + błyskawiczna dostawa dobrze zapakowanej przesyłki = Sprzedawca rzetelny, solidny i godny polecenia wszystkim !!!!!

Naszą księgarnię polecają:


Księgarnia internetowa mm im. św. Jadwigi Królowej w katalogu Gwiazdor


Sklepy Internetowe



Z opiniami Klientów, którzy nabyli książki w naszej księgarni można zapoznać się:


- w serwisie kupiecki.pl: proszę kliknąć
tutaj

- w serwisie sklepy24.pl: proszę kliknąć
tutaj
© 2009 by Księgarnia internetowa "mm"
Powered by MAJpage 1.2